T: 045-563 94 20 | E: info@econoffice.nl
Over Ons terug

“Great things in business are never done by one person"
Wij zijn nu 21 jaar groothandel office- en facility  en beleveren dagelijks onze (bedrijfsmatige) klanten met 50.000 + producten. We doen dit  met nog steeds even veel plezier, passie en gedrevenheid als in 2000 toen het balletje begon te rollen voor Eric als 'zolderkamerpiloot'. Inmiddels zijn we een serieuze partner/leverancier in de Benelux en voorzien wij met alle plezier onze relatie's binnen 24 uur van kantoor-, print- , media- en facilitaire artikelen. Naast bedrijven, instellingen en scholen bedienen wij net zo graag de particuliere eindklant met onze produkten. (alle prijzen zijn ex btw).

Onze klanten zijn de ambassadeurs van onze bedrijven...

Omdat het bloed kruipt, waar het niet gaan kan, zijn we in 2017 begonnen met ons dochterbedrijf Bags2Buy.NL;  Hier kun je terecht voor schitterende leren bags van diverse A-labels. Onze winkel is gevestigd aan de Rijksweg 43C te Gulpen maar natuurlijk ook makkelijk via www.bags2buy.nl 
Hebben we een geheim recept ? Nee hebben we niet. We vieren gewoon elke dag een feestje en elke dag feesten er bestaande en nieuwe klanten met ons mee.Dus is ons motto nog steeds: ECONOFFICE en BAGS2BUY: dynamisch EN persoonlijk.