Kookplaat Inventum inductie 1 zone zwart

Productnummer: 1433650
Minimum afname: 1
Prijs per: stuk
€ 63,56 € 76,91 incl. BTW
Logo

Omschrijving

  De Inventum 1-pits inductiekookplaat KI120T heeft een vermogen van 2000 watt. De inductiekookplaat heeft 10 temperatuurstanden en is geschikt voor pannen met een diameter van 15 tot 20 cm. De inductiekookplaat is voorzien van een instelbare timer tot 180 minuten. De warmhoudfunctie zorgt er voor dat het gerecht na het koken warm blijft. En door het kinderslot kan de inductiekookplaat niet per ongeluk worden aangezet.

  Neemt niet veel ruimte in beslag op je aanrecht of in de kast als je de kookplaat niet gebruikt.

  Ook handig voor op vakantie, in de studentenkamer, in de buitenkeuken of als je uitgebreid kookt en extra pitten nodig hebt.

  In deze stand houdt de kookplaat het eten op een constante temperatuur warm. Je kunt de temperatuur in deze stand niet aanpassen.

  Je kunt de timer van deze inductiekookplaat instellen van 1 minuut tot 3 uur. Als de ingestelde tijd voorbij is, dan schakelt de kookzone automatisch uit. Ook als je geen tijd instelt met de timer schakelt de kookplaat vanzelf uit na 3 uur.

  Deze kookplaat heeft een 1-fase aansluiting. Dat is een gewone stekker met 2 pinnen. Daarom kun je het apparaat aansluiten op ieder geaard stopcontact in Nederland. Een aanpassing in de meterkast is voor dit apparaat niet nodig.

Specificaties

Voorraad: 7
Merk: Inventum
CE-markering: Ja
Garantie: 60 maand
Commerciële kleurnaam: Zwart
Voeding: Elektriciteit (netspanning)
Met Draad / Draadloos: Met bekabeling
Kleur: Zwart